hozzávalók / 4 adag
- 225 g finomliszt
- 1 db tojás
- 3 dl tej
- 1 csomag sütőpor
- 3 ek cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 késhegynyi fahéj
- 1 ek napraforgó olaj
elkészítés
- Az összes hozzávalót beletesszük a turmixba, és alaposan összemixeljük. Érdemes 2 részletben hozzáadni a tejet és a lisztet, így egyszerűbb, hatékonyabb.
- Felforrósítunk és beolajozunk egy teflon serpenyőt. A tésztakeverékből 2-3 korongot csorgatunk bele. A turmix kiöntője segítségével egyszerű adagolni. Aranybarnára sütjük mindkét oldalát.
- Ízlés szerint fogyaszthatjuk mézzel, mogyorókrémmel, olvasztott csokival, lekvárral, juharsziruppal.
- elkészítettem: 5 alkalommal
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése