2016. október 14., péntek

Legegyszerűbb Mac and Cheese recept

Legegyszerűbb Mac and Cheese recept


Rengeteg féle-fajta variációja van ennek a csodálatos ételnek, a mac and cheese-nek, magyarán a sajtós makaróninak. Most a szerintem létező legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást szeretném feltárni!

hozzávalók / 2 adag

elkészítés

  1. A vajat olvasszuk meg, majd szórjuk rá a lisztet, és sűrűn kevergetve, közepes lángon "pirítsuk" pár percig. Majd fokozatosan adjuk hozzá a szobahőmérsékletű tejet, amit aztán mindig keverjünk el. A lényeg, hogy egy nem túl folyós állagú masszát kapjunk.
  2. A masszánkat sózzuk-borsozzuk ízlésünknek megfelelően! Majd keverjük hozzá a lereszelt cheddar sajtot, és keverjük jól el.
  3. Záróakkordként pedig öntsük a kifőtt tésztát a masszába, és keverjük jól össze. Kevés frissen őrölt bors még mehet a tetejére tálalásnál, és ennyi. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 9 alkalommal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése